08-583 531 65 info@lastab.se

Om oss

Om Oss

VSM Last AB är ett av Europas mest erfarna däckfyllningsföretag. Sedan början av 1970-talet har vi arbetat med punkteringsskydd, däck och hjul för maskiner som arbetar i tuffa miljöer.

Sedan 1994 är Galgbacken 2 i Kallhäll adressen för de specialanpassade lokalerna där PU-massivfyllningen och övriga däckarbeten utförs. Kontor, lager, verkstad för maskinreparationer m.m finns också i fastigheten. Tillsammans med Värmdö Schaktmaskiner har VSM LASTAB de resurser som dessutom gör att en komplett service för entreprenadmaskiner kan erbjudas.

Produkter

LASTAB’s huvudsysselsättning är PU-massivfyllning av däck. Eftersom affärsidén till stor del bygger på service och flexibilitet, erbjuds även andra punkteringsskydd, däck, fälgar, kompletta hjullösningar o.s.v.

Miljö

Alla hårda miljökrav som myndigheterna idag ställer på denna typ av verksamhet efterlevs. Dessutom bevisas LASTABs framgångsrika miljöarbete av Järfälla Kommuns Miljödiplomering (Kriterierna utgår från ISO 14001/EMAS). LASTAB är anslutna till SDAB.

Kvalitet

Teoretiska och praktiska tester av de flesta förekommande fyllningsmaterial, tillsammans med en kontinuerlig kontroll av marknaden, ger den kunskap som krävs för att alltid kunna erbjuda kunden den bästa möjliga materialkvaliteten. För maximalt slutresultat behövs dessutom en modern fyllningsutrustning, bra förhållanden för härdningsprocessen och framförallt kräver fyllningsarbetet kunskap, erfarenhet och noggrannhet.